Niciodata nu a fost mai simplu sa comanzi online produsele dorite!

  • Adaugi in cosul de cumparaturi produsele dorite,  apasand butonul "Adauga in cos"Adauga in cos
  • Dupa ce ai adaugat toate produsele de care ai nevoie, intri in cosul tau de cumparaturi, pe care il gasesti in partea dreapta sus a site-ului, ori in meniul orizontal. Cosul tau de cumparaturi
  • Actualizare comanda: in cosul de cumparaturi poti sa modifici cantitatea unui produs, sa adaugi sau sa elimini produse. Dupa ce ai realizat toate modificarile dorite, trebuie sa iti actualizezi cosul de cumparaturi, cu un simplu click pe butonul "Actualizare cos"Actualizare cos
  • Dupa ce actualizezi comanda, poti sa o finalizezi astfel:

fara sa iti faci cont pe site

te loghezi in contul tau

te inregistrezi pe site in momentul in care plasezi comanda

1. Comanda fara cont

Pentru a comanda produsele dorite, fara sa iti faci cont, trebuie sa completezi toate campurile formularului de comanda:

In primul rand trebuie sa selectezi daca esti persoana fizica sau persoan juridica, pe urma iti completezi datele pentru facturare:

Completare date personale

Daca doresti ca livrearea comenzii sa fie realizata intr-o locatie diferita fata de datele de facturare, poti sa introduci o adresa alternativa

Adresa alternativa de livrare si verificare localitate

Inainte de a finaliza comanda trebuie sa bifezi casuta prin care iti dai acordul fata de termenii si conditiile site-ului nostru.

Acceptarea termenilor si conditiilor site-ului si finalizarea comenzii

2. Comanda cu cont

Daca esti logat, in momentul in care doresti sa plasezi o comanda, datele tale vor fi preluate automat din cont. Mai mult, ai posibilitatea sa adaugi o adresa de livrare diferita fata de cea a facturarii. Daca ai cont, insa nu esti logat, trebuie doar sa dai click pe Login, din partea dreapta de sus, iar comanda este incarcata pe contul cu care te loghezi.

3. Inregistrare la comanda

Dupa ce lansezi comanda, vei primi pe e-mail confirmarea acesteia.

Modalitati de plata:

Numerar la livrare

Ordin de plata

Card la livrare (numai daca livrarea este efectuata de personalul nostru)

Card la livrare in 10 rate prin Star Card de la Banca Transilvania (numai daca livrarea este efectuata de personalul nostru)