Robstep U1

Cantitate

  • TVA inclus TVA inclus
  • Livrare gratuita Livrare gratuita
  • Garantie 1 an Garantie 1 an

Robstep U1 este un transportor personal high-tech cu o roata, care utilizeaza tehnologia de stabilizare dinamica. Doua difuzoare conectabile prin Bluetooth sunt incorporate in vehicul. Printr-o simpla conectare cu acestea poti asculta muzica in timp ce te bucuri de o plimbare . Usor de folosit si intuitiv si este controlat doar sprijinind corpul inainte sau inapoi.
Robstep U1 este un vehicul ecologic si economic, care ofera utilizatorilor sai o experienta de conducere uimitoare. Atunci cand U1 este inclinat la un unghi de peste 60°acesta emite un sunet de avertizare si motorul acestuia se opreste automat . Atunci cand nivelul bateriei este sub 20%, Robstep U1 emite un sunet de avertizare . La depasirea limitei de viteza veti fi notificati printr-un sunet de avertizare iar U1 se va inclina spre spate pentru a inceti viteza .
Robstep U1 ne permite sa ne miscam mai repede si mai convenabil, in locuri inaccesibile pentru alte mijloace de transport , cum ar fi : spatii inchise, magazine, cladiri de birouri, centre de afaceri, aeroporturi, gari sau chiar un lift.
Datorita dimensiunilor sale mici, precum si tehnologia sigura si de incredere este o solutie excelenta pentru transport personal.

TPRBPU1VD

Fisa tehnica

Model
Robstep U1
Autonomie
20 km
Viteza maxima
18 km/h
Unghi urcare
18 grade
Greutate proprie
10 kg
Greutate minima
35 kg
Greutate maxima
120 kg
Dimensiuni
47.1cm/40.6cm/15.6cm
Conexiune
Bluetooth V3.0 support HFPV1.5 A2DPV1.2 AVRCPV1.4 HSP1.2
Tip Baterie
Lithium , 67.2V 2A
Sursa alimentare
110/240volt
Timp incarcare
aprox 1-2 ore
Tip cauciuc
360mm, 14inch
Culoare
Verde
Pachetul include
Incarcator , roti ajutatoare

Referinte specifice