Garantia Produselor

Produsele comercializate prin intermediul www.Transportor Personal.ro, beneficiaza de conditii de garantie respectand legislatia in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Site-ul www.TransportorPersonal.ro ofera si garantia legala de conformitate, de a rambursa pretul platit sau de a inlocui, a repara sau a intretine produsele in orice mod, in cazul in care acestea nu corespund specificatiilor in decurs de 2 ani de zile.
Certificatele de garantie ce insotesc produsele pot fi emise direct de producator sau pot fi emise de catre SC CUSTOM STYLE SRL .
 Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service autorizat de catre SC CUSTOM STYLE SRL. Acest centru de service  autorizat va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Conditiile de acordare a garantiilor in acest caz pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Pasii care trebuie urmati in cazul Garantiei oferite :
 1. Completeaza toate informatiile din Formularul de Reparatie sau contactati direct un operator la numarul din Certificatul de Garantie
 2. Se va face comanda la curier pentru expedierea coletului daca clientul nu se afla in aceiasi localitate cu unitatea de service sau il va aduce personal daca se afla in aceiasi localitate. Curierul va prelua produsul defect de la adresa mentionata, iar in maxim 48 de ore produsul ar trebuii sa fie receptionat in service. Transportul gratuit este oferit doar prin curierul ageat, expediere prin alt curier va duce la preceperea taxei de transport .
 3. Produsul trebuie sa fie impachetat in ambalajul original si fie insotit de :
- Certificatul de Garantie in original
- Copie dupa factura fiscala
- Numarul formularului de inregistrare
 4. Produsul va fi reparat (daca au fost respectate conditiile din certificatul de garantie).
Serviciul de preluare si returnare asigura:
 a. informarea cu privire la produs pe perioada in care se efectueaza reparatia;
 b. returnarea produsului dupa finalizarea reparatiilor.
Serviciul de preluare si returnare in cazul Garantiei nu asigura:
 a. produsele care nu beneficiaza de certificat de garantie emis de SC CUSTOM STYLE SRL
 b. taxele de transport in cazul renuntarii la cumparare;
 c. produsele a caror perioada de garantie a expirat;
 d. taxele de transport pentru produsele diagnosticate cu defect nemanifestate
 e. produsele care nu se incadreaza in conditiile de acordare a garantiei, ca in cazul nefolosirii conforme cu destinatia acestora
 f. produsele care au fost transmise prin alte firme de curierat decat cele agreate de SC CUSTOM STYLE SRL
In cazurile descrise la punctele a,c,d si e, de mai sus, dupa repararea produsului, transportul tur si retur va fi taxat in contul tau, cu plata ramburs.
De asemenea, SC CUSTOM STYLE SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde pentru:
 - durata si starea produselor livrate prin alte companii de curierat, decat cele agreate;
 - produsele expediate fara a avea un numar de Formular Reparatie alocat in prealabil;
 - produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare, aceasta presupune ambalajul original al produsului
Predarea si ridicarea produselor pentru service se poate face si personal la adresa din Certificatul de Garantie, iar pentru acest lucru aveti nevoie de:
- Certificatul de Garantie in original
- Copie a facturii fiscale
Diagnosticarea Produselor
SC CUSTOM STYLE SRL se obliga sa comunice beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare in cel mult 10 zile de la receptia in service. Termenul maxim de remediere in service a unui produs este de 15 zile calendaristice de la receptia produsului in unitatea service.
Reparatia Produselor
Masurile reparatorii pot fi: depanarea produsului, inlocuirea partiala sau integrala mergand pana la returnarea contravalorii produsului in lipsa altei solutii.
Inapoierea produsului
Dupa readucerea produsului in stare de functionare, acesta poate fi ridicat direct din Service sau poti solicita expedierea lui prin curier.
Termenul  mediu de expediere este de 48 de ore.
Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarii in scris.