Intrebari frecvente

Cum se conduce un transportor personal ?
Navigarea inainte si inapoi se face transferand greutatea corpului inainte sau inapoi . Pentru a porni si schimba directia utilizati volanul, care, in acelasi timp, este si un punct de sprijin pentru maini. La fel ca un om incercarea de a se mentine inainte de a face pasul, sau inclina sa nu cada, astfel incat Robin raspunde la inclinatia noastra, prevenind caderea in timp ce il conduceti.

Cat de repede poate merge un transportor personal?
Viteza maxima pe care un transportor personal o poate atinge este specificata in descrierea produsului in functie de modelul acestuia(intre 10 si 35 km/h)

Cat de departe poate merge un transportor personal?
Distanta maxima pe care un transportor personal o poate atinge este specificata in descrierea produsului in functie de modelul acestuia(intre 10 si 40 km). Gama poate varia in functie de factori externi, cum ar fi suprafata pe care se deplaseaza, temperatura ambianta, greutatea utilizatorului sau utilizarea bateriei curente.

Care este sarcina maxima suportata?
Din motive de siguranta, greutatea utilizatorului trebuie sa se incadreze in limitele specificate in descrierea produsului ales. Capacitatile reale ale dispozitivului care permit oamenilor sa-l foloseasca sunt putin mai generoase.

Care este timpul de incarcare?
O incarcare completa al unui transportor personal poate varia intre 3 si aproximativ 5 ore in functie de modelul acestuia. Bateria lithium permite reincarcarea in orice moment, nu este nevoie sa se astepte pentru descarcarea sa completa.

Pot folosi un transportor personal in ploaie?
Transportoarele personale indeplinesc standardele IP65, ceea ce le face un vehicul rezistent la praf si rezistent la apa pulverizata extern, insa NU IN CONDITII EXTREME (ex. mers/scufundat prin apa)

Unde este numarul de serie
Numarul de serie al vehiculului este disponibil pe ambalaj, aparat .

Transportorul personal este echipat cu sistem anti-furt?
Da. In functie de modelul acestuia ,transportorul personal are un sistem de blocare care impiedica utilizarea de catre persoane neautorizate. Functioneaza numai cu telecomanda la fel ca orice autoturism, include built-in Kensington Lock,ce va permite sa montati cablul de blocare MicroSaver ce securizeaza sistemul nostru anti-furt.